Szabadtéri Jóga a Kálvin János Parkban

Élménybeszámoló a 2022-es év első szabadtéren tartott jógájáról!

Tudtuk hogy nem lesz egyszerű… 🙂

Szabadteri-joga-a-kalvin-janos-parkban
Szabadtéri jóga a Kálvin János parkban

Kaptunk felkérést hogy tartsunk szabadtéri jógát.

Az év ezen szakaszában szabadtéri jógás eseményt szervezni mindig lutri. Ha süt a nap akkor jó meleged van, de hogyha felhők takarják az eget, akkor igen csak hűvös tud lenni. Az elmúlt másfél hétben folyamatosan nézegettük az időjárás előrejelzést. De szikrázó napsütést egyszer sem írt. Sőt! Jó kis mediterrán ciklont kaptunk egy nappal korábbra. 🌧🌧🌧

Ez igen csak kedvét tudja szegni még a legelszántabb jógázónak is. Pénteken megkaptuk a nyakunkba a nagy esőt, még este is zuhogott. De szerencsére ebből másnapra már csak a nedves puha föld maradt.

Milyen jó is volt belélegezni ismét a friss föld és pázsit illatát! 🍃

Szombaton sem volt sokkal vidámabb a nap legelőször csak délután sütött ki. Nem számítottunk nagy tömegre, végül öten voltunk összesen. Szerencsénkre – a gyakorlás alatt – többször, a felhők mögül előbújó nap melegen sütött ránk, és a relaxáció alatt is végig ránk mosolygott.

Sok mozgásos, nyújtós, igazi tüzet ébresztő gyakorlatot csináltunk így egy percet sem fáztunk. Készülvén erre a hűvös időre vittünk magunkkal termoszban teát és egy kis mazsolát nasinak. Így óra után egy mini pikniket rögtönöztünk. Legalább fél órát maradtunk még utána és beszélgettünk amivel igazán megkoronáztuk a 2022-es év 1. szabadtéri jóga gyakorlását. Kiderült, hogyan lehet körömvirágkrémet készíteni, és hogy ki hogyan főz magának csalánból ebédet. 🌿


Hálásan köszönjük, hogy velünk voltatok és ezúton is gratulálunk a résztvevőknek hogy a zordnak tűnő időjárás ellenére is eljöttetek.

Ha nem tudtál részt venni most velünk, ne aggódj! Jövő héten folytatjuk.

Kedvcsinálónak, összeírtunk Neked 4+1 tippet, hogy miért is jó kint gyakorolni a szabadban.

Részleteket a következő óráról Facebook eseményünkben találsz. IDE KATTintva eléred.

Készítettünk videót is. Igazi szárnypróbálgatós, reméljük Neked is tetszeni fog.

Várunk szeretettel.
Bori és Zoli