probaberlet

10 Napos próbabérlet – interjú

A 10 napos próbabérlet célja…

…hogy kötetlenül kipróbálhasd a számodra jó időpontban lévő órákat.
Az óráink elnevezésénél tradicionális megközelítést képviselünk, így laikusként nehéz meglátni a különbséget az órarendben.

A fő különbséget az oktatók személyisége jelenti, ezt pedig csak a személyes találkozás után tudjuk értékelni.

Ha még nem jártál nálunk, olvasd el az alábbi oldalt, melyet Neked írtunk.

Minden, amit az első óra előtt tudni érdemes >>>

Alább olvassátok Ági sztoriját, aki elsőként élt a stúdiónk kínálta bérlettel.

– A honlapon találkoztál a 10 napos próbabérlettel, vagy a Mangala Facebook oldalán?

– A honlapon kerestem egy olyan erősebb órát, ami az időbeosztásomnak megfelel. Szeretnék erősíteni, erősödni, úgy hogy közben a napi stresszt is le tudjam tenni. Utóbbi hatás számomra igazán jelen van a jógákon. Figyelni kell a gyakorlatokra, az izomcsoportokra, és emellett a légzésemre is.
Azt érzem, hogy ha a légzésemre is figyelnem kell, az kikapcsolja az agynak a többi működését. Így ez a másfél óra, tökéletesen feledteti a napjaim stressz jellegét.
És ez nagyon pozitív volt számomra.

Én amiatt örültem meg a bérletnek, hogy ezzel 10 napon keresztül próbálhatom ki magam. Így könnyebb volt rávenni magam, hogy ne csak heti egyszer csináljam. És nagyon-nagyon jó volt arra, hogy erőt próbáljak vele. Ez több szempontból jó érzés volt, a bérlet lejárásával.

Hány órán voltál összesen? Haton?

– Igen, hat órán.

– Mi volt ennek a hat órának a legnagyobb tanulsága?

– Én azt tapasztalom, mintha könnyebbnek érezném a testemet. Ez nem súlyban látszik meg. Úgy érzem, hogy nem olyan nehéz, mint egy zsák. Belül, minthogyha könnyű lennék. Ez egy érdekes érzés.

– Mekkorák voltak a különbségek az oktatók között?

– Nagyon nagyok.

– Tényleg?

– Igen. Ami egy jó tanulság volt nekem, hogy mindenki ad valami pluszt hozzá, ami az ő saját egyénisége. A gyakorlatokat mindenki másképp mondja el, és lehet, hogy pont arra a részre nem figyeltem előtte.
Például Tündénél nagyon éreztem a tanári vonalat, és ez kifejezetten sokat segített nekem, mert az hittem, hogy én a gyakorlatokat jól csinálom. Aztán kiderült, hogy nem. Pedig kívülről úgy látszott.

– Volt olyan óra, amelyik kevésbé tetszett?

– Igen, tehát hogyha túl lassú az óra, és nem annyira dinamikus, akkor én egy kicsit unatkozom alatta, és bekúsznak a gondolatok, és az még rosszabb.

– Kinek ajánlanád ez a lehetőséget?

– Mindenkinek, korosztálytól függetlenül. Én úgy gondolom, hogy valamit mozogni kell, mert nagyon sokat vagyunk a munkahelyen, vagy utazunk kocsiban. A mai embernek sokat kell ülni az élete során. Ezt jól tudja ellensúlyozni a jóga.

– Abszolút! Legyen ez a végszó, Ági köszönöm szépen, hogy válaszoltál a kérdéseimre!

probaberlet
Korlátlan bérlet