Metamorf Masszázs

A cél: vissza az eredendő, tiszta állapotba

A lelkünk eredendő állapota a teljesség és harmónia.

A Földre leszületve elfelejtjük ezt az eredendő állapotunkat és tudásunkat, hogy itt a dualitást megélve, a megtapasztalásaink, helyzeteink, döntéseink által újra önmagunkra, szeretetteljes, tiszta önvalónkra ébredhessünk. Az idáig vezető út sokszor nem könnyű, és számos fájdalom és félelem megélésére van szükségünk, hogy a leckéket megtanuljuk önmagunkról és az életről.

Hogyan működik a kezelés?

A „metamorf” görög eredetű szó, átalakulást jelent.

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika, mely segít a lelked mélyén, a tudatalattidban megbújó részeidet gyógyítani, átalakítani azáltal, hogy a tudatalattidból képeket, információkat felhozva segít a felismerésekben, s azokat a fájdalmakat, amikre már nincs szükséged, segít feloldani, s végérvényesen elengedni. A kezelés segítségével oldódnak a benned lévő blokkok, és így visszatalálhatsz a belső, szeretetteljes harmóniádba.

A kezelés alatt a lelked mélyére a gerinc reflexpontjaink keresztül jutunk el. A gerincünk mentén fut a fő energia – és csakrarendszerünk. Emellett a gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, ill. a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom ide kerül, és itt raktározódik el.

Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a gátak, akadályozzák az energiaáramlást. Ha elakadunk az életünk bizonyos területein, blokkokkal, félelmekkel, fájdalmakkal küzdünk, nem úgy működik az életünk, ahogy szeretnénk, az energiarendszerünk bizonyos részei energiahiányosak lesznek, s ha ez hosszútávon fennáll, akár betegségek is kialakulhatnak.
A kezelés alatt létrejön egy ellazult, meditatív állapot, mely segít olyan kapukat megnyitni, amin keresztül elhagyhatnak minket a múltbéli fájdalmak. A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen a gerincreflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet, s a csakrarendszert, és a keletkező energia-hullám kilöki ezeket a gátakat, ezáltal újra beindulnak az öngyógyító mechanizmusok, se visszatérhetünk a testi-lelki harmóniába.

Friss hírek

Jóga Nyílt Nap 2020-08-21 18:49:59
A Jógik misztikus világa 2018-04-18 14:34:21
Köszönjük Nitai 2018-04-18 14:30:32

Cím

Mangala Jóga Stúdió
8200 Veszprém, Diósy Márton utca 2/E (bejárat a játszótér felől)
P: +36-30-421-8799